FINA BRÖLLOP

Vid bröllop och hyr du lokalen 3 dagar så förberedelser och efterarbete hinns med.
vi är klara med möblering och dukning dagen innan så du hinner ordna bordsplacering, extra dekoration och förbereda för tal/framträdanden, underhållning, mm.

Vi är alltid noggranna med att ni skall få en alldeles glimrande dag och kan efter många års samlande av erfarenhet och pinaler erbjuda ett unikt koncept som speglar både er som brudpar och de gamla anor vår lokal är ett eko av.

Sedan 1996 har Malin Leijonberg arbetat med styling av fester utställningar miljöer och lokaler och har de senare åren synts mycket i så väl böcker som tidningar, under hennes ledning arbetar vi fram ett bröllop som passar just er.

När ni väljer ert bröllop hos oss ingår två-tre konsultationER (ca 1 tim vardera) inför er stora dag för att vi skall få en bild av er och vad ni gillar. Utefter detta dekorerar och iordningställer vi sedan lokalen.

Väl mött med tankar och funderingar.

// Malin & Co

Priserna hos oss bygger på en fast och en rörlig kostnad.

Fast kostnad: Lokal tre dagar

I våra lokaler får du tillgång till musiksystem, trådlösa mickar, headset, disco kula, projektor på nedervåning samt övervåning ,projektordukar, bärbar förstärkare med mick, kyl frys, ljusslingor i taket,kaffekokare micro samt två diskmaskiner, toaletterna är laddade med toalettpapper, tvål, tuggummi och annat nödvändigt. Vi står för städning och bortforsling av sopor och glas dagen efter er fest. Ni har tillgång till lokalen från kl 14 på fredagen till kl 14 på söndagen.

Ni spelar musik så länge ni vill på kvällen, förutsatt att fönster upp mot samhället stängs senast kl 22, då ni kan öppna alla fönster mot forsen istället.

Pris lokal tre dagar: 35.000 kr

Rörlig kostnad: Kuvertpris

I denna kostnad ingår ljus, växter, blommor, servetter, porslin, glas, bestick samt diskning av detta för tre trerätters middag , kaffeporslin, fördrinksglas, en uppsättning drinkglas i baren, kaffe/te, vaser, ljusstakar, lyktor, dukar, servetter, bord, uppläggningsfat, skålar, kakfat, stolar, etc. Vi iordningställer övervåning samt nedervåning för att på bästa sätt fånga era bröllopsönskningar och leverera det där lilla extra.

Hos oss har du möjlighet att ta del av vårt unika och exklusivt utvalda vintage porslin, och vår stora samling av udda roliga läckra och vackra glas och bestick, samt virkade spetsar, våra mässingsljusstakar i olika höjder och former eller vårt vita klassiska porslin, glasljusstakar, ljusburkar, mjölkflaskor, syltburkar till blommor, silver kandelabrar osv.

Här finns många stilar att välja på och vi hjälper er gärna att kombinera på bästa sätt så att det passar just er känsla.

Kuvertpris: från 350 kr/person

För att kvällen skall löpa smidigt är vår rekommendation att ha minst en personal från oss, som ju känner stället och kan hantera logistiken på ett bra sätt, en sk värdinna. Räkna med att den personen behöver vara på plats från det gästerna kommer tills ni bryter borden för dans.

Personal: 350 kr/tim

FEST & KALAS

Vill du bjuda dej själv och dina vänner på en exceptionell upplevelse när du fyller år, eller när det vankas guldbröllop, disputation eller liknande? Vi har många års erfarenhet och ett klappande hjärta för att tolka kundens idéer så vi hjälper till att utforma upplevelsen efter dina önskningar - Var välkomstskålen ska hållas, vilken känsla ni vill förmedla och hur maten ska serveras m.m.! På själva festdagen behöver ni enbart leverera dryck, samt eventuell bordsplacering allt annat är klart.

Vi har genomfört mängder av teman genom åren och har attribut och dekor till allt i från vackra tjugotalsfester till jeanspartyn, högtidliga middagar likväl som rockiga partyn och ljuva blomsterfester.

Avtala tid med oss för att komma hit så pratar vi oss fram till vad just ni vill ha för känsla på kalaset och vägleder er genom den djungel av möjligheter som det är att ha en sprakande minnesvärd fest hos oss.

Var och hur skall minglet hållas tex?

Här finns en vacker plats invid forsens brus som lämpar sej utmärkt vid fint väder, katakomberna är också ett spännande ställe där välkomstmingel kan hållas, vill ni ha band som spelar vid välkomst skålen, eller ska det vara mingelmusik direkt från en spellista på Spotify, eller finns det andra önskemål.

På övervåningen i Alfreds vardagsrum, dit gästerna tar sej via vår utvändiga brandtrappa, dukar vi gärna upp för mingel, present bord och kompletterar med härlig musik, här är kapprummet , närheten till kvarnrummet en trappa ner är påtaglig och gästerna får en fantastisk wow upplevelse när dom från minglet i den vintage inredda övervåningen med ateljefönster går en innertrappa ner och plötsligt möts av en ny miljö där maten är uppdukad och iordningställd, där ljusen brinner och den råa industrikänslan samsas med de omsorgsfullt dukade borden i den känsla vi gemensamt tagit fram.

I kvarnrummet finns det tillgång till både projektor och mikrofon så talen kan göras många och långa eller korta och få eller hur ni önskar, eller snarare gästerna önskar.

Efter mat och dryck i den unika miljön är det dags att sträcka på benen varvid vi föreslår att ni återigen går en trappa upp, dels för ny energi dels för kaffe, tårta dessert godisbord eller vad som önskas, under tiden röjer vi undan efter middagen och gör plats för dans , lekar, sittplatser och bar.

Discokulan snurrar igång, lamporna dimmas ned och kvällen kan efter kaffet gå in i ett nytt skede.

Ni får vara kvar hur länge ni vill i lokalen men då musiken börjar spela måste dörrar och fönster som vätter mot Götaforsliden hållas stängda, då ljudet annars går rakt in hos kringboende.

Fönster mot forsen går fint att hålla öppna hela kvällen däremot.

Vi hjälper till att gå igenom körschemat så att det blir en skön fest med gott flow.

Vi går också igenom detaljer som hur vi lägger upp det logistiskt, hur maten ska serveras, om det ska finnas presentbord, kommer det att vara band på plats, osv.

När vi arrangerar fester går det helt enkelt till så att du/ni har en ide om känslan på festen/upplevelsen som vi sedan hjälper till att konkret utforma in i minsta detalj.

Priserna hos oss bygger på en fast lokalhyra och ett rörligt kuvertpris för iordningsställande av lokalen.

Nedan följer prisexempel för Lilla Götafors.

Lokalhyra: 15.000 kr

I Lilla Götafors har du tillgång till musiksystem, trådlös mick, headset, disco kula, projektor på nedervåning samt övervåning ,projektordukar, bärbar förstärkare med mick, kyl frys, ljusslingor i taket, kaffekokare micro, toaletterna är laddade med toalettpapper, tvål, tuggummi och annat nödvändigt. Vi står för städning och bortforsling av sopor dagen efter er fest. Ni har tillgång till lokalen från kl 12 på festdagen till kl 12 dagen efter.

Ni spelar musik så länge ni vill på kvällen, förutsatt att fönster upp mot samhället stängs senast kl 22, då ni kan öppna alla fönster mot forsen istället.

Kuvertpris: från 150 kr/person

I denna kostnad ingår ljus, växter, blommor, servetter, porslin, glas, bestick samt diskning av detta för tre trerätters middag, kaffeporslin, fördrinksglas, vaser, ljusstakar, lyktor, dukar, servetter, bord, uppläggningsfat, skålar, kakfat, stolar, etc.

Vi iordningställer övervåning samt nedervåning för att på bästa sätt fånga era festönskningar och leverera det där lilla extra.

Hos oss har du möjlighet att ta del av vårt unika och exklusivt utvalda vintage porslin, och vår stora samling av udda roliga läckra och vackra glas och bestick, samt virkade spetsar, våra mässingsljusstakar i olika höjder och former eller vårt vita klassiska porslin, glasljusstakar, ljusburkar, mjölkflaskor, syltburkar till blommor, silver kandelabrar osv.

Här finns många stilar att välja på och vi hjälper er gärna att kombinera på bästa sätt så att det passar just er känsla.

För att kvällen skall löpa smidigt är vår rekommendation att ha minst en personal från oss, som ju känner stället och kan hantera logistiken på ett bra sätt, en sk värdinna. Räkna med att den personen behöver vara på plats från det gästerna kommer tills ni bryter borden för dans.

Personal: 350kr/tim

MINNES-STUND

Vi hjälper dig ordna en vacker, personlig minnesstund vid Mölndalsforsens brus. En högtidlig, ombonad och respektfull stund att bära med sig i minnet som en fin sten eller pärla på livets tråd.

Vi anordnar minnesstunder skräddarsydda för den bortgångne vi anpassar mat, dekor och känsla i lokalen efter det som ni vill framhäva och minnas med den saknade personen.

 En minnesstund är en dag att minnas den avlidne och också en dag att spara som ett minne av ett varmtavsked.

Det viktigaste är att fånga en känsla av lugn och kärleksfullhet, att kunna andas ut och dela sina känslor för en stund.

Lokalhyra halvdag: 5.000 kr

Du har tillgång till projektor för bildspel eller liknande, mikrofon, musikanläggning och två pianon.

I priset ingår städar efteråt.

Utöver lokalhyra tillkommer följande pris per person beroende på val av mat och upplägg.

Enkelt och kärleksfullt: 230 kr/person

Värmande soppa med bröd, ost, sallad, vatten, kaffe/te och mjuka kakor.

Inklusive iordningsställande av lokal samt diskning. Vi iordningsställer lokalen för antalet gäster. Vackert och finstämt med minnesbord efter önskemål, levande ljus, vintageporslin, servetter och grönt.

Varmt och traditionellt: 275 kr/person

Smårgåstårta, lättöl, bubbelvatten, kaffe/te, tårtbuffé.

Unik och personlig: 550 kr/person

CATERING

Vi har genom åren arbetat med många framstående kockar och cateringföretag och tipsar er gärna om vad som kan passa er tillställning bäst.

DRYCK

Hos oss ordnar ni drycken själva, vi ombesörjer servering och kylning, men ni ombesörjer själva alkoholhaltigdryck.

FILM & FOTO

Att dokumentera en glimrande upplevelse och betydelsefull dag är av största vikt.
Vi hjälper er gärna med tips och kontakter

BRUD STYLING

Efter att ha arbetat med bröllop i drygt 20 år kan vi med varm hand lotsa er i allt från kläder till makeup och hår, genom våra många samarbetspartners och kollegor.

Vill du att ditt bröllop, kalas, fest, dop, minnesstund ska bli just så magiskt som du önskar?

Prata med oss så hjälper vi till med alla detaljer

Hör av dig till oss

Vi hör av oss snarast. Kanske passar det med ett förbehållslöst möte på plats eller online.

Scroll to Top